Wiebe's schatkamer

Over de jaren heeft Wiebe van der Zee talloze aquarellen gemaakt, die gebruikt worden als "moeder" voor het vervaardigen van kaarten, ontwerpen, servies, reproducties en giclee's etc. Juist deze werken heeft Wiebe nooit willen verkopen omdat deze een extra emotionele waarde hebben. Een aantal blijven ook door de schilder bijzonder en deze zijn dan ook nu niet te koop.

Maar omdat je niet alles voor jezelf kan houden is er in 2022 besloten om de werken in Wiebe's schatkamer te koop aan te bieden. Dit zijn originele werken, nog zonder lijst en meestal zonder passe-partout. De keuze daarvoor maakt u zelf of in overleg.


Er zij wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • Het beeldrecht / auteursrecht en persoonsrecht blijft eigendom van Wiebe van der Zee en later zijn erfgenamen. U mag er niet zonder toestemming gebruik van maken. Hiervoor tekent u bij aankoop van het werk.
  • U bent de originele bezitter van het werk. En ontvangt daarvan het certificaat van echtheid.
  • Uw naam en n.a.w. gegevens worden opgenomen in Wiebe's register van speciale aquarellen. Eventueel te gebruiken voor bruiklenen, en/ of exposities.
  • In het register heeft iedere aquarel zijn eigen specifieke nummer dat correspondeert met het certificaat van echtheid.
  • Naast het specifieke nummer draagt het schilderij meestal een titel
  • De prijzen zijn inclusief het lage btw tarief op kunstwerken
  • Als u belangstelling heeft voor een werk uit de schatkamer neemt u dan contact met ons op. Het werk is te koop voor het aangegeven bedrag. De prijs is exclusief passe-partout lijst, floatglas of museumglas en inlijstkosten.

Niet meer te koop

Onderstaande werken zijn reeds verkocht en derhalve niet meer beschikbaar.

Mededeling:

                                 Farm Country Fair

                   Dinxperlosestraatweg   7122 JS Aalten

                       21 en 22 Juni    10.00 - 21.00

                            23 Juni         10.00 -18.00

                                 www.countryfair.nl