Disclaimer

Kamer van Koophandel
Atelier Wiebe van der Zee staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53433181.

Inhoud
De op onze website verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Typefouten en wijzigingen in prijzen kunnen door ons op ieder moment worden aangepast of verbetert.
 
Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Atelier Wiebe van der Zee kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Atelier Wiebe van der Zee aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie. Atelier Wiebe van der Zee aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Atelier Wiebe van der Zee worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Atelier Wiebe van der Zee.

Beeldrecht

Op alle werken vervaardigd door Wiebe van der Zee rust auteursrecht: het recht van de maker om te beslissen wat met zijn werk gebeurt. Anderen mogen zijn beelden alleen met zijn toestemming publiceren en hij mag daar een vergoeding voor vragen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van Wiebe van der Zee zijn afbeeldingen op enigerlei wijze te gebruiken of te kopiëren. Zodra wij merken dat werk van Wiebe zonder toestemming wordt gebruikt of gekopieerd, zullen wij dit melden bij Pictoright, de organisatie die voor Wiebe het beeldrecht regelt. Deze organisatie kan namens Wiebe juridische stappen ondernemen.

Mededeling:

                              27  Juli   Paardendagen   Driezum - Walterswald