Giclee's op maat

Giclee's op maat


De Giclée kunstdruktechniek ( uit te spreken als zjie-kléé ) is een afgeleide van het Franse woord “ Gicler “, wat ‘stralen ‘of ‘vernevelen’ betekent . Bij deze reproductietechniek wordt  speciale langhoudbare inktverf  zeer fijn verneveld in meerdere lagen , vergelijkbaar met het airbrush procedé . De term Giclée is recent overgenomen in de kunstwereld om de betere digitale fine art prints te duiden . De kunstenaar signeert het werk nadat de print goedgekeurd is . Iedere print wordt  per stuk gemaakt .

De afdrukken zijn extreem lang houdbaar (60 tot 160 jaar afhankelijk van de inktdekking en materiaal ) en zijn van een adembenemende kwaliteit .

Omdat er toch regelmatig vraag is om een Giclée op een gewenst formaat te leveren is Wiebe sinds 2013 begonnen met het laten vervaardigen van Giclée’s op maat .

De Giclée’s onder dit kopje kunt u dus ook op een bepaalde maat bestellen naar wens . U dient rekening te houden met de breedte of hoogte van een werk , het  kan evenredig vergroot /verkleind worden .

Wiebe heeft als uitgangspunt het originele formaat hiernaast aangegeven . Op deze maat is de prijs met lijst berekent en ook te bestellen . Toets dan de bestelling met de lijstkeuze hiernaast in .

Als u een afwijkende maat wilt , dan maken we graag een passende offerte voor u . Neem in dat geval contact met ons op het liefst via de mail . atelier@wiebevanderzee.com

Sorteer op: